Het platform voor
directies van bedrijven

uit Amersfoort.

Het platform voor directies van bedrijven uit Provincie Utrecht. Groot Utrecht is actueel en bij de tijd. Met boeiende en verrassende bijeenkomsten. 

Three co-workers sitting together in the office with Surface laptop on the table

Over ons

Bedrijvenvereniging Calveen

Calveen is actueel en bij de tijd. Met boeiende en verrassende bijeenkomsten.

Bedrijvenvereniging Calveen

Bedrijvenvereniging Calveenis een platform waar directies van ondernemingen van grote omvang elkaar informeel kunnen treffen om zakelijke contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen over de uitdagingen waar we allemaal voor staan. 

De achterliggende gedachte is, dat het uitwisselen van ervaring en het leggen van zakelijke contacten de groei van ondernemingen versnelt. 

Voor wie

Uitsluitend directieleden van grote ondernemingen uit de provincie Utrecht komen in aanmerking voor een lidmaatschap van Groot Utrecht. Concreet gaat het hier om bedrijven met ongeveer 100 medewerkers.

Uit iedere branche wordt een beperkt aantal ondernemingen toegelaten. Het lidmaatschap is bedrijfsgebonden. Per bijeenkomst kan de onderneming zich laten vertegenwoordigen door twee directieleden.

Three co-workers sitting together in the office with Surface laptop on the table

Benieuwd wat je kan

verwachten?

Minimaal 6x per jaar organiseert Calveen een evenement. Daarnaast organiseren leden zelf af en toe een kleinere bijeenkomst om hun know-how of hun betrokkenheid bij ontwikkelingen of evenementen te delen met andere leden. Innovatief en uitdagend zijn belangrijke trefwoorden van de bijeenkomsten. Leden kunnen in besloten kring het relatienetwerk uitbreiden en waardevolle zakelijke contacten leggen. Ieder jaar staat er één business-trip naar het buitenland op de agenda.

Over ons

Waarom jij lid moet worden van

Bedrijfsvereniging Calveen

Actueel en bij de tijd

Calveen verbindt betrokken bestuurders en ondernemers die waarde creëren en waarde waarderen. Mensen die elkaar inspireren met kennis en ervaring.

Bijeenkomsten

Binnen Calveen zoeken influentials en bestuurders van grote bedrijven en instellingen elkaar op. Dit doen we in minimaal 6 boeiende binnenlandse bijeenkomsten en 1 buitenlandreis

Divers

De geplande binnenlandse bijeenkomsten van Calveen worden grotendeels in de provincie Utrecht georganiseerd. Hierin nemen wij onze verantwoording om onze provincie economisch te ondersteunen.

Over ons

Het bestuur

Het bestuur wordt gevormd onder voorzitterschap van Ronald Bartels. Ieder bestuurslid onderhoudt het contact met een aantal leden.