[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=””][vc_column][vc_column_text]Een bekend geheugenspelletje; om en om roep je een item wat meegaat op vakantie en dan is het een kwestie van onthouden en herhalen.  Als kind hebben we vaak dit spelletje gespeeld en zelfs nu nog, tijdens een lange autorit, zijn de “ik zie, ik zie” en “ik ga op vakantie” favoriet.

Welke inspiratie heb jij opgedaan op vakantie? Misschien ben je voor het eerst naar Italië geweest en ben je onder de indruk van de cultuur en het eten. Of ben je actief gaan hiken en fietsen in de Alpen? Even dat opgebouwde, luie zweet eruit en de frisse berglucht inademen! Wij bij The CoachStation hebben dit jaar nieuwe gebieden aangedaan; toevallig zijn we allebei naar een gebied gegaan dat we nog niet kenden, wel in een bekend land voor ons allebei. We kunnen jullie verzekeren dat we genoten hebben, vooral omdat alle nieuwe indrukken ons hebben laten zien dat er zoveel meer is!

Zullen we het spelletje omdraaien en met alle opgedane inspiratie uit de vakantie, de werktas vol laden met voornemens? Niet meer wachten tot de volgende vakantie, maar soms eens iets anders proberen te zien bij je collega of leidinggevende; iets vaker de trap in plaats van de lift of eens wat met meer aandacht dat schilderij aan de wand bekijken?

Ik ga naar het werk en neem mee….

Wil je reageren en ons laten weten wat jij meeneemt naar je werk? Stuur ons een mail: info@thecoachstation.nl en we publiceren jouw reactie dan hier ter inspiratie voor anderen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *